Forums are up. Finally.

Bata-bing, bata-bang, bata-boom dotTech Forums!

If you are already registered on here just login. If you are not registered you will need to register.

If after you login dotTech does not recognize you as logged in please press Ctrl + F5 to refresh the page. That should fix it.

Share this post

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

15 comments

  1. Ashraf
    Author/Mr. Boss

    Ozzie,
    I don’t see why a JavaScript blocker would prevent you from registering properly.

    To make sure my registration system wasn’t broken I just tried to register and it works fine.

    Three things to do now:
    1) Clear you cookies and cache and try.
    2) If #1 doesn’t work, go ahead and try to disable JS Blocker and register.
    3) If #2 doesn’t work can you email me and tell me the exact URL you are being sent to and the error you get.
    4) After #3 I will delete your account and you can try to register again.
    5) If all fails I will manually register you.

    Apologies for the inconvenience. I am trying to get you registered and diagnosis the problem all in one.

  2. Ozzie

    Nope, still not happening. When I click on the confirmation link, your home page comes up. Any ideas why this is happening? Could it have anything to do with my java script blocker (Firefox add-on)?

  3. Ozzie

    Congrats from me as well, Ashraf! Alas, I too have the same problem as Falco. I’ve registered and been sent the confirmation link and have clicked on it, but each time I try and log in I get a “ERROR: Invalid username” message. Any suggestions?

  4. Ashraf
    Author/Mr. Boss

    @Falco,

    I looked up your username and it seems that you did not verify it. Please check your email for a verification link. Then you will be able to login.

  5. RobCr

    Hi Ashraf,
    One of my pet hates is -
    I click on a link in an email, to go to the senders web site.
    It pops up a ‘Please log in’ message.
    I type password and click log in, AND -
    It throws you (me) into my flippin profile, instead of the web page that was associated with the email topic (Geez I hate that).
    If I had to list what pee’s me off the most on the web, I think that is at the top of the list.
    And I could be wrong, but your new site is even worse than the others, because -
    Normally I mutter, and leave myself logged in (in one Tab), and then I return to the email and click the link. ‘It’ then realizes that I am already logged in, and throws me to the desired web page (in a new Tab).
    I could be wrong, but I don’t think yours even does that.

    Grumpy old man,
    Rob