Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-scripts-footer.js): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 747

Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-styles-all.css): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 536

Forum Issue | Improve dotTech | Forums

A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Forum Issue
Topic Rating: 0 (0 votes) 
March 4, 2010
1:32 PM
Gvape
Nerd
Forum Posts: 86
Member Since:
December 29, 2009
Offline
1
0

I’m pretty sure this is the right area to post this, but every time I follow a link on the forum, I am sent to the second page of the topic. It’s nothing too major, but perhaps worth looking into if other people are having this problem (My OS is Windows 7 64bit, and I’m using Firefox 3.6 if it matters :lol:)

Guh-vah-pay
March 4, 2010
1:56 PM
Wheezer
dotTechie
Forum Posts: 786
Member Since:
May 28, 2009
Offline
2
0

I think it’s set up that way, so that if you’ve been following the thread you get taken to the latest post and don’t have to go through all the previous posts that you’ve already read first.

Sometimes it’s a bit of a hassle, but for me anyway I like it this way.

                       wheezertech.forumotion.com
March 4, 2010
2:28 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1800
Member Since:
October 22, 2008
Offline
3
0

Yeah, the forum is setup that way. The reason for this is what the “Recent Forum Posts” widget is to show forum posts with the most recent activity. Therefore, it makes sense to load the latest post.

I apologize for the hassle, though.

March 4, 2010
9:30 PM
Ramesh Kumar
Grand Master
Forum Posts: 390
Member Since:
February 1, 2010
Offline
4
0

Gvape said:

I’m pretty sure this is the right area to post this, but every time I follow a link on the forum, I am sent to the second page of the topic. It’s nothing too major, but perhaps worth looking into if other people are having this problem (My OS is Windows 7 64bit, and I’m using Firefox 3.6 if it matters Laugh)


Ditto what Wheezer said & ditto also the reason Wheezer gave. If a thread has many posts & you wish to to reply to a post which is not the last there are 2 ways of doing it:-
  1.  The better way is to “Quote & Reply”. While using “Quote & Reply” do remember that you are in no way bound to quote the entire article. You can even chose to quote just a portion of it – aka only the relevant part
  2. Another way but not as good as the first way is to quote the number of the post you are replying to. Trust me, this second way is not as good a way as point number 1

Ramesh Smile

March 7, 2010
5:20 PM
Gvape
Nerd
Forum Posts: 86
Member Since:
December 29, 2009
Offline
5
0

Aight. Makes more sense to me the other way, but I understand why now :lol:

Guh-vah-pay
Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: wp_sferrorlog

Currently Online: geraldsmith
33 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phoenix_rising: 899

karen: 878

Wheezer: 786

yourpalal: 647

PCbasics: 614

ebony: 548

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 9777

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 17

Topics: 2601

Posts: 16629

Newest Members: geraldsmith, sujeetkumarji, kimsears25, kimsears52, lukerobinson, erickbrook

Administrators: Ashraf: 1799, Locutus: 1886, amnesia: 270

Comments