Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-scripts-footer.js): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 747

Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-styles-all.css): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 536

Little 'return to top' symbol missing! | Improve dotTech | Forums

A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Little 'return to top' symbol missing!
Topic Rating: 0 (0 votes) 
November 18, 2011
1:34 PM
jayesstee
Kent, England
Geek
Forum Posts: 196
Member Since:
November 27, 2010
Offline
1
0

Just noticed that the little 'return to top of the page' symbol is now missing!  Is it just my setup or is it the same for everybody?  Confused

Those who will not reason are bigots, those who cannot are fools and those who dare not are slaves.

November 18, 2011
2:33 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1800
Member Since:
October 22, 2008
Offline
2
0

jayesstee said:

Just noticed that the little 'return to top of the page' symbol is now missing!  Is it just my setup or is it the same for everybody?  Confused

That is a good point. I just noticed it too. Where the hell did it go? LMAO!

November 18, 2011
2:34 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1800
Member Since:
October 22, 2008
Offline
3
0

What the heck, it seems the plugin has disappeared. I know for sure I didn't delete it — so who did!?

November 18, 2011
5:11 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1800
Member Since:
October 22, 2008
Offline
4
0

I added it back. I have no idea what happened to it or who deleted it…

November 19, 2011
9:41 AM
jayesstee
Kent, England
Geek
Forum Posts: 196
Member Since:
November 27, 2010
Offline
5
0

Ashraf said:

jayesstee said:

Just noticed that the little 'return to top of the page' symbol is now missing!  Is it just my setup or is it the same for everybody?  Confused

That is a good point. I just noticed it too. Where the hell did it go? LMAO!

Nice to see it back.  Comforting when all is normal.  Smile

Those who will not reason are bigots, those who cannot are fools and those who dare not are slaves.

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: wp_sferrorlog

Currently Online:
14 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phoenix_rising: 899

karen: 878

Wheezer: 786

yourpalal: 647

PCbasics: 614

ebony: 548

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 9777

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 17

Topics: 2601

Posts: 16629

Newest Members: armani, marieliddell, JumpBiest, susanibanez, johnpeterr12, akritiarora

Administrators: Ashraf: 1799, Locutus: 1886, amnesia: 270

Comments