Post Saved message | Improve dotTech | Forums

A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search:

— Forum Scope —



— Match —



— Forum Options —



 

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Post Saved message
Topic Rating: 0 (0 votes) 
December 16, 2010
4:04 PM
karen
Washington, DC Metro Area
dotTechie
Forum Posts: 878
Member Since:
November 1, 2009
Offline
1
0

After making a post, the Post Saved message is appearing partially behind the "Search dotTech" and the dotTech logo. Probably need to adjust the z-index.

December 23, 2010
11:25 AM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1790
Member Since:
October 22, 2008
Offline

Test to see if problem is fixed.

EDIT: Nope, it isn't. Guess I will have to go a lower z-index… hope that doesn't kill the link of the logo.

December 23, 2010
11:34 AM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1790
Member Since:
October 22, 2008
Offline
3
0

I can't get seem to fix it. ***** it, somethings we just have to live with. Sorry Karen. Frown

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: wp_sferrorlog

Currently Online:
31 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phoenix_rising: 899

karen: 878

Wheezer: 786

yourpalal: 647

PCbasics: 612

ebony: 548

Member Stats:

Guest Posters: 9

Members: 7523

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 17

Topics: 2192

Posts: 15804

Newest Members: oxfordrecovery, asmrkt, seemaagrawal, www.josephray240@gmail.com, Tiago Morais, moharram777

Administrators: Ashraf (1741), Locutus (1886), amnesia (270)

Comments