Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-scripts-footer.js): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 745

Warning: fopen(/home/dottech/public_html/wp-content/sp-resources/forum-cache/sp-plugin-styles-all.css): failed to open stream: Permission denied in /home/dottech/public_html/wp-content/plugins/simple-press/sp-api/sp-api-plugins.php on line 534

Problems in viewing the forum | Improve dotTech | Forums

A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Wildcard usage:
*  matches any number of characters    %  matches exactly one character

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Problems in viewing the forum
Topic Rating: 0 (0 votes) 
May 3, 2010
11:33 PM
Adrian
dotTechie
Forum Posts: 546
Member Since:
September 21, 2009
Offline
1
0

I know most people on dotTech don't use IE anymore, but when I go on dotTech in a public computer, I am forced to use IE. Then I noticed that sometimes when using IE to view the dotTech forums, most of the posts are cut of at the right end, making me not able to view the last 5 to 6 letters of every line.

This problem didn't occur with Firefox, Opera and Chrome, which I tested the forums on. Can Mr. Boss fix this problem??

May 4, 2010
10:05 AM
Taz
Denver, Colorado
Old Fart
Forum Posts: 63
Member Since:
January 13, 2009
Offline
2
0

The same (or similar) problem was reported here.

"Life is what happens to you while you're busy making other plans." – John Lennon (1940 – 1980)
May 4, 2010
3:16 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1799
Member Since:
October 22, 2008
Offline
3
0

Hmmm. I wasn't aware of an IE-only problem. I will look into it.

May 5, 2010
12:45 AM
Adrian
dotTechie
Forum Posts: 546
Member Since:
September 21, 2009
Offline
4
0

I've found a way to fix this problem by case.

1. Enlarge the font size in View -> Font Size

2. Now restore the original font size.

Done! *This needs to be done everytime the problem shows up.*

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: wp_sferrorlog

Currently Online:
22 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phoenix_rising: 899

karen: 878

Wheezer: 786

yourpalal: 647

PCbasics: 614

ebony: 548

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 9777

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 17

Topics: 2601

Posts: 16629

Newest Members: Carly-xDD, abueltezam, elizabethsmith, localappliancerentals, WilliamEisenman, ElizabethAndy

Administrators: Ashraf (1799), Locutus (1886), amnesia (270)

Comments