Win 7 Pro - Loss of Sound | Tech Support | Forums

A A A

Please consider registering
guest

Log In Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —

  

— Match —

   

— Forum Options —

    

Minimum search word length is 4 characters - maximum search word length is 84 characters

Topic RSS
Win 7 Pro - Loss of Sound
Sound Loss
Topic Rating: 0 (0 votes) 
November 17, 2012
10:26 PM
aruba
Novice
Forum Posts: 1
Member Since:
November 17, 2012
Offline
1
0

A couple of days ago I lost all sound.  The sound icon now has a red x on it.  A check for audio devices indicated there is no sound card.  All drivers seem to be up to date.  I ran a couple of antivirus programs and nothing showed.  I also ran two anti malware programs and nothing was indicated.

I will appreciate any thoughts on what might have caused the sound loss and how to try to repair.     

November 18, 2012
8:55 PM
Ashraf
Mr. Boss
Forum Posts: 1800
Member Since:
October 22, 2008
Offline
2
0

Did you install anything new at the time that you lost sound?

Forum Timezone: America/Los_Angeles

Most Users Ever Online: wp_sferrorlog

Currently Online:
43 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

phoenix_rising: 899

karen: 878

Wheezer: 786

yourpalal: 647

PCbasics: 614

ebony: 548

Member Stats:

Guest Posters: 11

Members: 9777

Moderators: 0

Admins: 3

Forum Stats:

Groups: 3

Forums: 17

Topics: 2601

Posts: 16629

Newest Members: DRosenhai, resad007, sallykramer, LOveWerks, nthabi27, denialclif

Administrators: Ashraf: 1799, Locutus: 1886, amnesia: 270

Comments